Для, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, а не хоче мати справу з неохайність під час роботи в приготуванні!

Moderator: LaSAT

Antworten
JayneZit

Для, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, а не хоче мати справу з неохайність під час роботи в приготуванні!

Beitrag von JayneZit »

Вибачте, але я мушу поділитися смішною ситуацією, яка сталася у мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, аби як мама зробила щось неймовірно красиве на її свята. Я, звісно ж, звичайно, взялася вишукувати ідею в інтернеті і – уявіть!. Провела цілих нервущих півтори години свого життя, блукаючи з блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти виявилися нереально заплутані, декілька - зі справжніми недоступними інгредієнтами, решта - з купою відволікаючих елементів. Та ось раптом я мені спало на думку про існування цей каталог й менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! відкрила - мрійливий рецепт! Інструкція був настільки до безтями покроковим, що навіть навіть ще дуже молода юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі взяти участь. В результаті ми разом зробили неймовірний кулінарну феєрію, і він виявився головним хітом вечора. І ось вам результат всі мої тепер зацікавлені друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Де я відкрила такий собі ідеальний спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів
Antworten