Вибачте, але я мушу розказати історією, яка сталася з мене минулого робочого тижня. Моя мала вимовила бажання, щоб як мама спекла щось унікальне з нагоди її свята. Я, авжеж, почала гортати рецепт серед інтернеті і – уявіть!. Провела аж півтори години свого життя, переходячи з ресурсу на ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти були нереально заплутані, інші - з дорогими інгредієнтами, решта - з масою банерів. Та ось згодом ваша героїня мені спало на думку щодо цей портал і просто за п’ять хвилинок відкрила - той самий варіант! Інструкція був настільки простим, що в результаті навіть дванадцятирічна помічниця здолала своїй мамі стати справжнім підручним. Як результат ми разом зробили дивовижний десерт, який виявився справжнім відкриттям свята. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ви відкрила такий собі ідеальний рішення?"
Сайт
Для кулінарів, хто зазвичай захоплюється випічкою, та не може зрозуміти безлад під час роботи в кухонному просторі!
Moderator: LaSAT
- Bonnieidiof